Verte-/leesglazen

Standaard glazen

Wie jong is en op afstand of dichtbij niet scherp ziet, krijgt enkelvoudige glazen in zijn of haar bril. Dit zijn brillenglazen die bijziendheid (min), verziendheid (plus) en astigmatisme (cylinder) corrigeren. Deze glazen worden in verschillende diktes, afhankelijk van sterkte en brekingsindex, en verschillende kwaliteiten geleverd.

 

Dunner geslepen glazen

High index glazen zijn glazen die gemaakt zijn van een materiaal met een hogere brekingsindex. Voordeel van deze glazen is dat het materiaal harder is en minder vergroot of verkleind. Dit is esthetisch mooier, omdat het glas dunner is. Omdat deze glazen harder zijn, zijn ze geschikt voor randloze monturen.

 

Maatwerk glazen

Standaard brillenglazen bieden over het algemeen een zeer goede prestatie in het centrale zicht. Ze voorzien echter niet in de toenemende behoefte van de brildrager om op elk punt in het brillenglas scherp te zien.

Met de Seiko Indi-SV-individuele-brillenglazen voldoet Van Bommel Optiek aan de hoogste eisen ten aanzien van kwaliteit en is dit het ideale maatwerkglas voor scherp zicht, ongeacht in welke richting men kijkt. 

 

Wie komen hiervoor in aanmerking:

- Brildragers die het hoogste kijkcomfort zoeken

- Brildragers met hoge sterkte

- Brildragers met een clinderafwijking

 

We houden rekening met de individuele parameters die worden opgemeten met speciaal daarvoor ontworpen software.

Het resultaat is een zicht met hoge resolutie tot aan de randen, minimale vervormingen en een uitzonderlijk hoog kijkcomfort.

 

Al onze brillenglazen worden voorzien van een UV-coating.

 

Van Bommel Optiek bespreekt altijd samen met u de verschillende mogelijkheden en stemt deze af op uw wensen.