NIEUW

Contactlenzen voor uw digitale lifestyle

 

 

Screentime is belastend voor de ogen. Wakker worden. E-mail checken. Naar je werk. Snapchat en Instagram checken. Nog meer e-mail. Besprekingen. Project afmaken. Naar de sportschool. Snapchat. Instagram. Vrienden appen voor dat etentje. Een film streamen. Nog een paar appjes. Digitale apparaten als smartphones, tablets en computers zijn een noodzakelijk onderdeel van het dagelijks leven, maar kunnen wel hun tol eisen. De hele dag schakelen tussen on- en offline activiteiten kan je ogen overbelasten. Dat kan leiden tot vermoeidheid, droogheid en roodheid van de ogen - "Digital Eye Fatigue".

 

 

NIEUW: Biofinity Energys

contactlenzen voor uw digitale lifestyle

 

Biofinty Energys contactlenzen zijn een doorbraak in contactlenstechnologie. De combinatie van twee innovaties helpt bij het voorkomen van vermoeidheid en droogheid dat veroorzaakt kan worden door Digital Eye Fatigue.

Digital Zone Optics - een verbeterd optisch ontwerp dat de oogvermoeidheid aanpakt, dat ontstaat doordat je van dichtbij naar een digitaal scherm kijkt.

Aquaform Technology - sluit het vocht op in de lens en houdt het zacht, zodat deze comfortabeler aanvoelt tijdens het dragen. Deze natuurlijke bevochtiging kan ervoor zorgen dat je ogen minder droog aanvoelen. Zelfs op momenten dat je minder knippert, bijvoorbeeld als je naar een digitaal scherm kijkt.


Maak snel een afspraak en probeer deze lenzen één maand gratis