Bbig

In de wereld volgens Bbig moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde eisen als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

 

Bbig biedt een uitgebreide collectie kinderbrillen met een volwassen uitstraling. Dit betekent niet dat Bbig miniatuurversies van volwassen brillen uitbrengen. Kinderen hebben toch ook weer een geheel eigen esthetische smaak en een kindergezicht heeft ook andere verhoudingen, wat vraagt om andere maatvoeringen.

 

Dan is er nog de kwaliteit. Kinderen rennen, spelen, stoeien, vallen en springen. Hun bril komt nog wel eens in de verdrukking en moet dus oersterk en toch ook flexibel zijn. Met de moderne materialen en technieken die Bbig in haar monturen verwerkt, realiseren ze hele elegante en esthetisch fraaie kindermonturen, die bijna onverwoestbaar zijn.