Zonneglazen

Uv-stralen zijn schadelijk voor de mens, dus ook voor uw ogen. Een goede zonnebril is daarom heel belangrijk.

Een mooie zonnebril op sterkte is er in veel varianten. Een groot voordeel van een zonnebril op sterkte is dat u hiermee net zo goed ziet als met uw eigen bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd zijn of juist in kleur verlopend zijn? Wilt u een speciale coating, of zoekt u polariserende of trendy spiegelglazen. De keuze is groot.

 

UV-bescherming

Tegenwoordig is UV-bescherming steeds belangrijker; ook voor uw ogen. Brillenglazen van een bepaald materiaal en/of UC-coating, filteren het schadelijke UV-licht dat door de glazen valt of wordt gereflecteerd via de achterzijde in het oog en op de huid. Optimale bescherming dus.

 

Ontspiegeling

Ontspiegeling is een coating op het glas die hinderlijke spiegelingen wegneemt en zorgt voor meer helderheid. Een ontspiegeling is er in meerdere varianten. Hoe beter de kwaliteit, hoe minder last u van reflecties van lampen en zonlicht heeft. De nieuwste coatings geven niet alleen minder spiegeling, maar zijn ook harder (minder krasgevoelig) en water- en vuilafstotend. Van Bommel Optiek levert alle zonnebrillen op sterkte met de beste ontspiegeling.

 

Meekleurende glazen als zonnebril

Meekleurende glazen reageren op Uv-licht. Ze zijn licht als u binnen bent en worden donker als u buiten in de zon loopt. Meekleurende glazen zijn duurder dan standaard zonneglazen, maar de aanschaf van een zonnebril is dan niet meer nodig

 

Spiegelglazen

Van Bommel Optiek biedt nu ook spiegelcoating glazen in diverse modieuze kleuren. Deze spiegelglazen kunnen in uw eigen sterkte worden geslepen, zowel enkelvoudig als multifocaal. Ze zijn altijd voorzien van ontspiegeling aan de binnenzijde.

 

Van Bommel Optiek adviseert u graag in uw keuze!