Van Bommel Optiek: uw opticien aan huis

Van Bommel Optiek wordt gerund door het echtpaar Patrick en Alisa van Bommel uit Hapert.

Patrick van Bommel is al zo'n 30 jaar werkzaam in de optiekbranche als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Met hem als uw opticien aan huis heeft u dezelfde mogelijkheden als in een optiekwinkel, maar wel met meer gemak. Het bespaart u veel tijd omdat u niet hoeft te wachten en weet door wie u geholpen wordt. En dat alles op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Bent u dus toe aan een nieuwe bril of nieuwe glazen en wilt u zeker zijn van een goed en eerlijk advies, dan is dit dé oplossing!

 

Na het maken van een afspraak komt hij op het afgesproken tijdstip naar u toe met alle benodigde apparatuur voor een kwaliteits-oogmeting en een ruime collectie monturen. Hij neemt ruimschoots de tijd voor een goede oogmeting, glasadvies en het uitzoeken van een passend montuur.

 

Omdat Van Bommel Optiek samenwerkt met diverse oogartsen en als gediplomeerd opticien / contactlensspecialist erkend is door alle zorgverzekeraars in Nederland, kunnen wij ook de zorgvergoeding die u krijgt van uw zorgverzekering, volledig voor u verzorgen.

 

Van Bommel Optiek ontzorgt!