Binôche

De monturen van het Belgische design eyewear merk Binôche zullen perfect bij u passen. Het montuurmerk, dat zijn naam te danken heeft aan de oprichters Biche en Gino, maakt duurzame correctiebrillen in frisse kleurencombinaties.

 

Binôche is een jong, eigenwijs label dat graag 'out of the box' denkt. Zo waren ze één van de eersten die twee kleuren verwerkten in één montuur, een trend die vandaag de dag overal teruggezien wordt. De monturencollecties van Binôche zijn te herkennen aan de subtiele kleuren , verwerkt in moderne monturen. De materialen die gebruikt worden zijn metaal en acetaat. Alle Binôche brillen zijn voor zowel mannen als vrouwen te dragen, er bestaan dus geen aparte collecties. De moderne, gewaagde vormen komen in alle ontwerpen terug.

 

Binôche gelooft in duurzaam gefabriceerde monturen en materialen. Om deze reden worden de monturen al meer dan 20 jaar uitsluitend in Frankrijk en Italië geproduceerd. In de fabrieken wordt onder goede werkomstandigheden gewerkt en wordt voldaan aan alle Europese wetgevingen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en expertise bij de productie van de monturen. Koopt u een Binôche montuur, dan heeft u dus niet alleen een montuur van hoogwaardige kwaliteit met een mooie afwerking, maar draagt u ook bij aan een betere wereld voor iedereen!